SZOLGÁLTATÁSOK


ALKALMI SMINK

Minden sminket személyre szabottan, az egyéniségedhez, arc,- és szemformádhoz illően készítek el. Bármilyen kérést szívesen teljesítek, szeretem a kihívásokat. A smink tartalmazza a műszempillát.

EGYÉNI SMINKOKTATÁS

Nem tudod miylen színek állnak jól? Szeretnél szép szemöldököt rajzolni, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Egy személyre szóló sminkoktatáson minden kérdésre választ kaphatsz.

SZALAGAVATÓS SMINK

Tetszés szerint lehet csillogós, fényes, glitteres, natúr, szájhangsúlyos is. Kérheted pillával, vagy anélkül, 5 fő felett csoportos kedvezményt kaptok. A smink tartalmazza a műszempillát.

ESKÜVŐI SMINK

Menyasszonyaimnál kiemelten fontosnak tartom, hogy az elkészült smink tartós, vízálló és önazonos legyen, de a képeken is jól látszódjon. Egy próbasmink során minden felmerülő kérdést átbeszélünk.  

KOZMETIKUS TOVÁBBKÉPZÉS

Ha még bizonytalan vagy az alap technikákban, félsz menyasszonyt sminkelni, vagy nem tudod hogy kezdj neki a saját marketinged kiépítésének, várlak szeretettel.ÁRLISTA

Férfi smink 

3 500 Ft

Alkalmi smink

14 000 Ft

Szalagavatós smink

14 000 Ft

Esküvői smink

17 500 Ft

Esküvői próbasmink

17 500 Ft

Egyéni sminkoktatás

35 000 Ft

Kozmetikus továbbképzés 

35 000 Ft

Esküvőn töltött készenléti órák*

5 000 Ft/óra

Kiszállási díj

100 Ft/km

Egész napos rendelkezésre állás

60 000 Ft


* Csak abban az esetben kerül felszámolásra, ha az esküvői menetrendben tőlem kívülálló okok miatt lényeges csúszás történik.(pl. a megbeszélt 10 órai kezdés helyett csak 11 órakor tudom megkezdeni a munkát)

GALÉRIA

Vigh Zsanett Makeup Artist
Sminkek minden mennyiségben  2011 óta
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!